Home :: Restitusjonsdrikke :: Sponser Pro Recovery 44/44  800gr

Sponser Pro Recovery 44/44  800gr Før 599, Nå 479,-

4 på lager

Kombinasjon av 6 raske og langsomme tilgjengelige proteinkomponenter for profesjonell restitusjon og styrking av immunforsvaret. Tilberedes med vann. Uten kunstige søtningsstoffer og uten laktose.

Brukes for restitusjon og reparasjon av musklene etter trening. Sjokoladesmak med «Alt i ett» for å bygge opp musklene og restituere seg maksimalt. Glutenfri.

• Vanilje: 20 gram proteiner, 15 gram karbohydrater
• Sjokolade: 22 gram proteiner, 22 gram karbohydrater
• Banan: 24 gram proteiner, 12 gram karbohydrater
• God proteinkvalitet med en miks av myse, egg og kasein protein i et forhold 1:1:1
• Raskt tilgjengelige peptider fra potet og egg, i tillegg til råmelk
• Inneholder 3 viktige aminosyrer L-leucin, L-arginin, L-glutamin
• 10 vitaminer og 8 mineraler

klarna
fra 36 NOK/mnd

Unik kombinasjon av 8 kilder til lett absorberbart protein. Produsert/tillverkat i henhold til vitenskapelig/vetenskaplig kunnskap, og kombineres ved hjelp av toppmoderne teknologi til langkjedede/långkjedjigastivelseshydrolysater/stärkelsehydrolysater for langvarig energi. For optimalt utbytte av trening og restitusjon/återhämtning. Protein støtter vekst og opprettholdelse/bevarande av muskelmasse. Beriket medaminosyrene L-leucin og L-glutamin.

ANBEFALING/REKOMMENDATION: Ta en shake helst før og/eller etter trening. Legg merke til tabellen medanbefalinger/rekommendationer vedrørende/gällande proteinbehov. Som del av et variert og balansertkosthold/diæt/kosthållning og en sunn/sund livsstil.TILBEREDNING: Ca. 3 måleskjeer/måttslevar (50g) + ca. 150ml vann/vatten i en shaker.

http://sponser.no/wp-content/uploads/2014/06/4444-Pro-Recovery.pdf