Retur av vare

Vi har dessverre ikke gratis returordninger for vanlige returer. Loven sier at: "Returkostnadene bæres av forbrukeren" (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Hvis det derimot er en reklamasjon (feil på varen) dekker vi selvsagt returkostnadene. Ta da kontakt med vårt kundesenter for hjelp.

Retur av vare
Du har 14 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter til personlig pleie og liknende. Angrerettloven sier at kunden må melde fra til selger innen 14 dager etter at han eller hun mottok varen for å kunne angre.

Ta kontakt for returadresse

Dersom du ikke er fornøyd med varen du mottok ordner vi selvsagt dette, men merk at for at denne prosessen skal foregå mest mulig smertefritt har vi regler som må følges.

Ønsker du å returnere en vare etter at du har mottatt den fra SykkelNutrition.no så er det angrerettloven som gjelder.

I følge angrerettloven har forbruker diverse plikter og oppgaver. Vi ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser, derfor finner du viktige utdrag fra angrerettloven nedenfor:

• Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren innen 14 dager etter at varen er mottatt. (jf. Angrerettloven § 11)
• Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet. (jf Angrerettloven § 6, punkt e)
• Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
• Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for varer der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd) • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Dersom du ikke henter pakken/forholder deg helt passiv til handelen, vi ikke dette gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. I så tilfelle har du ikke oppfylt kravene som stilles deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med et gebyr pålydende kr 500,- til SykkelNutrition.no for behandling av saken og portokostnader.

Angring før ordren er pakket/sendt: Send oss en e-post på info@sykkelnutrition.no og kanseller ordren.

Angring etter at ordren er pakket/sendt 1) Hent pakken så fort som mulig 2) Trykk her for å laste ned vårt angrerettskjema 3) Fyll ut vårt angrerettskjema og legg det ved pakken.

Du kan også bruke pakkseddelen som fyller med i pakken som "angrerettskjema". Ønsker du pengene igjen, husk å før på kontonummeret. Alle varene skal ligge i orginal embalasje. Husk å pakke varen forsvarlig.

4) Pakken skal sendes tilbake til oss med billigst mulig fraktalternativ (A-post). Du er selv ansvarlig for returforsendelsen og må betale porto.

Forsendelser som ikke sendes med sporing sendes på eget ansvar. Husk 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven §11, slik at vi kan behandle saken på en rask og problemfri måte for alle parter (iht. Angrerettloven. )