Home :: Økologiske produkter :: Marksets Energi Brødmiks 600 g

Marksets Energi Brødmiks 600 gFør 99, Nå 69,-

40 på lager

Økologisk. Glutenfri. Laktosefri. Gjærfri. Uten tilsatt sukker. Eggfri. Vegan.

Marksets brødmiks har en egen historie. Den har kommet til verden gjennom impulser fra toppidrett og fra en toppidrettsutøver som møtte veggen, men fant ut at ved å spise riktig kunne han slippe å ta medisiner og holde seg i form. Hele historien kan du lese på brødposen.

Det er mange som i dag sliter med mage- og tarmproblemer og lite energi. Det er noe som hemmer en mye i hverdagen. Flere gir tilbakemelding om at det opplever en markant bedring når de går over til dette brødet.

klarna
fra 6 NOK/mnd

Brødmiksen skal bare tilsettes vann og flates utover en langpanne. Det gir et brød som er annerledes enn vanlig brød. Noen synes det er litt fuktig i konsistensen. Det er viktig at du kjøler det av på en rist.

Tips: Når brødet er ferdig stekt, legg brødet over på et stort skjærebrett og del det opp med en pizzakniv. Snu brødet opp ned og ta av bakepapiret når du avkjøler det på en rist. Oppbevar det ikke i en plastpose eller i en tett brødskuffe. Sett det heller på kjøkkenbenken i en kurv og legg et tøystykke over.

Frys det ned og ta det opp i porsjoner. Varm det gjerne opp igjen når du tar det opp.

Brødmiksen passer også godt til å lage knekkebrød av. Da flater du den ut i to til tre langpanner.

Brødet er glutenfritt, gjærfritt og laktosefritt. Det gir en bedre fordøyelse. Det er basert på havregryn og frø som gir deg energi som varer lenger.

Brødmiksen gir 1,1 kilo brød.

per 100 g:

Energi 1935 kJ/465 kcal
Protein 19,2 g
Karbohydrater 29,2 g
> hvorav sukkerarter 1,0 g
Fett 27,3 g
> hvorav mettet 4,0 g
Salt 0,9 g
Fiber 12,7 g

 

Havregryn, knuste gresskarfrø, solsikkefrø, knuste linfrø, sesamfrø, hele linfrø, sammalt hirse, malt psyllium, havsalt.